OTA logo

bereikbaarheid augustus 2022

Wegens verhuisplannen die plots veel sneller werkelijkheid worden dan voorzien, zijn we genoodzaakt creatief te zijn met onze permanentieregeling in de maand augustus.

De eerste week van augustus (van 1 tot en met 5 augustus) zetten we de gewone permanentieregeling à la zomer verder: Er zit een OTA-medewerker paraat bij de telefoon op dinsdag- en donderdagvoormiddag van 9u30 tot 12u30 en op het gebruikelijke nummer 03 663 13 63.

De twee daaropvolgende weken (van 8 tot en met 19 augustus) zijn we niet bereikbaar op ons vaste nummer en kunnen we jullie ondersteuningsvragen dus niet op die manier ontvangen. U kan in deze periode best een mailtje sturen naar [email protected] met een korte schets van uw vraag én uw gegevens. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact!

Rechtstreeks bellen/mailen naar een specifieke medewerker kan in deze twee weken natuurlijk ook, maar uiteraard wordt er hier en daar verlof opgenomen.

Op dinsdag 23 augustus en op donderdag 25 augustus zal er GEEN PERMANENTIE zijn. Ook onze bereikbaarheid in het algemeen zal die week beperkt zijn, wegens verhuis.

Over onze bereikbaarheid nà 25 augustus communiceren we zo snel mogelijk.

Onze excuses voor het moeten doorbreken van de normale permanentieregeling à la zomer. We doen ons best om jullie zo vlot mogelijk te blijven bedienen. Bedankt voor het begrip!